Jouw rechten en onze ombudsdienst

We zetten ons in om jouw verblijf, behandeling en begeleiding zo vlot mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat we verwachtingen niet kunnen inlossen of dat je een vraag, probleem of klacht hebt.

Je kan steeds terecht bij de hoofdverpleegkundige van jouw woning. Of je kan ook onze interne en/of externe ombudspersoon contacteren. Zij luisteren naar je, informeren je over jouw rechten en verkennen – samen met jou – de mogelijkheden om tot een oplossing te komen.

De externe ombudspersoon is rechtstreeks telefonisch en via mail bereikbaar. Je kan ook een afspraak maken met de ombudspersoon in het PVT of een andere locatie.

Annelies De Cat
Interne ombudsvrouw

057/23.91.11
annelies.decat@pzheilighart.be

Cindy De Wilde
Externe ombudspersoon

0491 39 39 18
cindy.dewilde@oogg.be

Er bestaat ook een mogelijkheid om via chat https://overlegplatformgg.sittool.net/chat elke weekdag tussen 16.00 en 18.00 uur in gesprek te gaan met een onafhankelijke ombudspersoon. Je kan ook algemene informatie vinden en vragen stellen over je rechten als patiƫnt via www.oogg.be

Indien verdere opvolging nodig en mits toestemming van de aanmelder, wordt de informatie aan Cindy De Wilde doorgegeven.
Alle info over jouw rechten